Menu

Vleesgerechten

Steak

30€

Entrecôte

40€

Béarnaise/peper/champignons/chimichurri/
hofmeesterboter sauce

Geflambeerde côte à l'os 2 pers
Chimichurri

105€

Ribbetjes

32€

Klassieke franse steak tartare

32€

Visgerechten

Zeetong

dagprijs

Gregrilde zalmfilet
Béarnaise

34€

Catch of the day

dagprijs

Bouillabaisse

45€

Gegrilden gamba's met kruidenboter

48€

Mosselen

Natuur

Witte wijn

Provençale

Lookroom

30€

34€

35€

35€

Kindergerechten

Steak

Hamburger « Nicolas »

Frikadellen

Mosselen

23€

20€

18€

21€

Koude voorgerechten

In huisgerookte zalm

Carpaccio van rund

6 oesters creuses

28€

25€

26€

Warme voorgerechten

Vissoep « Nicolas »

Huisgemaakte kaaskroketten

Huisgemaakte garnaalkroketten

3 gegrilde gamba’s met kruidenboter

6 gegratineerde oesters

24€

20€

23€

25€

30€

Desserts

Dame Blanche

Coupe Brésiliènne

Coupe Advokaat

Sorbet Kolonel

Moelleux au chocolat

Crème Brulée

Ile flotante

12€

14€

14€

16€

12€

17€

14€

Reserveren bij

Reserveer een tafel bij Restaurant Nicolas voor een gezellige avond met heerlijke gerechten.